PÁVA MAGIC CLUB SZÉPSÉGSZALON
Alakformálás, fogyasztás, cellulitkezelés
Kézápolás, műkörömépítés
Infraszauna, szolárium

1

CaVital

 

 

CaVital® WRC testkezelő készülék

Vitálterápia

 

Napjaink egyik legeredményesebb alakformáló módszere, a Vitálterápia®. Ez a gépi kezelés gyorsan és biztonságosan csökkenti a kritikus testrészek körtérfogatát, miközben látványosan feszesíti a bőrt, elsimítva a narancsbőrt.

Hogy megértsük a hatásmechanizmust, fontos tudni, hogy a cellulit és a helyi zsírpárnák kialakulásának oka egyaránt az anyagcsere folyamatok finom egyensúlyának megbomlása. Az érintett területeken romlik a keringés, így a szövetek kevesebb oxigént és tápanyagot kapnak. A sejtregeneráció lassul, ez pedig meggyengíti a kötőszövetet is. Ezért amikor alakformálásról vagy bőrfeszesítésről van szó, a kezelések csak akkor lehetnek igazán eredményesek, ha az adott testtájak anyagcsere folyamatait élénkítjük – ez az alapfeltétele a valódi regenerációnak.

A Vitálterápia® a Dr. Derm® kezelése, mely a CaVital WRC® készüléket hívja segítségül a cellulit és a nem kívánt zsírpárnák elleni harcban. A rádiófrekvencia és a vákuum technológia rövid idő alatt látványos eredményeket ér el a helyi zsírbontás terén – kombinációjukkal 5-6 kezelés után akár 5-7 cm-es térfogat csökkenés is elérhető, de az igazán optimális hatáshoz 8-10 ismétlésre van szükség.

A rádiófrekvencia megfelelő szöveti mélységig jut el, miközben felmelegíti a kezelt területet. Az átmelegedett zsírdepókat a rádiófrekvencia hőhatása bontja meg, a vákuum pedig alkalmas a zsírblokkok feltörésére, majd gyengéden a nyirokutak felé tereli a feloldott salakanyagokat, elsimítva a bőr alatti egyenetlenségeket. Ugyanezt a hatást fogyókúrával és sport kombinációjával csak lényegesen hosszabb idő alatt és összehasonlíthatatlanul több erőfeszítés árán érhetnénk el.

Mivel szervezetünk azért képezte a zsírblokkokat, hogy biztonságosan “becsomagolja” a salakanyagokat, melyeket nem volt képes lebontani, nagyon fontos, hogy a méregtelenítést folyamatos folyadékpótlással támogassuk, és a kezelés időtartama alatt, valamint az azt követő 2-3 hétben napi 3 liter szénsavmentes vizet, illetve salaktalanító teát fogyasszunk. A kúra ugyanis még az utolsó kezelés után is hat a szervezet anyagcsere folyamataira. Ha azonban a folyadékpótlás elégtelen a salakanyagok újra lerakódnak a zsírszövetben, és a kezelés sikere elmarad.

A Vitálterápia® elsősorban azokon a testtájakon alkalmazható, melyek a leginkább hajlamosak raktározni a zsírt. Helyi fogyasztás és bőrfeszesítés alkalmazható a hason, a fenéken, a combokon, de jó eredményeket érhetünk el a felkaron és a deréktájon is.

A kezelés egy kellemes, alapos masszázs érzetét kelti. Az eredmény meglepően hamar megmutatkozik, bár függ az egyéni adottságoktól, a kötőszövet állapotától. A test összképe harmonikusabb, arányosabb lesz, a bőr megjelenése egészségesebb, fiatalosabb. A végeredmény a kezelés befejezés után
kb. 3 héttel mérhető le.

 

Vitálterápia rádiófrekvenciával

 

Az „R-modul” beépítése esetén a nagy felületű monopoláris HeptaFlowerRF L fejjel, a Dr Derm által kifejlesztett SeptoDetox® rádiófrekvenciás testkezelést végezhetjük el. A hét unipólust vezérlő technológia mélyre hatoló rádiófrekvenciás árama sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A SeptoDetox® révén, a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el.

A hexapoláris HeptaFlowerRF L kezelőfej használata során, a dermalis rétegekben és a kötőszövetben keletkező hő kollagén rostokat megfeszítő, azonnali „shrinking” hatása révén a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás a kollagén képződést is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet.

A hexapoláris HeptaFlowerRF S kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar  kezelését, mert kitűnően siklik a felületen.

Innovatív megoldás a HeptaFlower® kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a CaVital® WRC készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget meg lehet óvni a túlzott felmelegedéstől, így a kezelés során más készülékekre jellemző kellemetlenségektől.

Vitálterápia vákuummal

 

A „W-modullal” szerelt változat pulzáló vákuummal történő nyirokmasszázsra szolgál. Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A szövetkímélő vákuummasszázst a több mint egy évtizede a Dr Derm Equipment által kifejlesztett vacucontrol® automatika garantálja. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, szövetközti ödéma tehát a CaVital® WRC készülékkel végzett vákuummasszázs során természetesen úton távozik a szervezetből

 

Vitálterápia vákuummal és rádiófrekvenciával

 

A WRF6® kezelőfej különlegessége a hexapoláris rádiófrekvencia vákuummal történő kombinációja. A vákuum által a kezelőfejbe szippantott bőrrétegek a rádiófrekvenciás hullámok kereszttüzébe kerülnek, s ott egyedülállóan hatékony módon, fókuszáltan hatnak a kiemelt szövetrétegekre. A vákuum a felszabadított salakanyagok és a zsír távozását már a szövetközi térbe jutásuk pillanatában megindítja, ezért a két technológia szinergizmusa többet kínál, mint a vákuumkezelések és a rádiófrekvencia külön kezelési fázisban való, egymás utáni alkalmazása.

 

Forrás: Spirit Hotel Thermal Spa

 

 

 

 

Kezelés javallatai:

-öregedési tünetek, ráncok kezelése a testen

-narancsbőr kezelés

-zsirmobilizálás

-testformálás

-feszesités

-szövet stimuláció

-stria  kezelés

Kezelés ellenjavallatai:

-pacemaker, fém implantátum esetén

-terhesség ideje alatt

-lázas állapotban

-daganatos betegségek

-trombózis, trombózishajlam

-a kezelendő bőrfelületet érintő fertőzés esetén

-érgyulladás

-vérzékenység

-nyirokrendszer gyulladásos folyamata

-vese, máj, sziv elégtelen működése

Gyakori kérdések:

Mely testtájak kezelhetőek?

Elsősorban a has, fenék, valamint a combok külső- és belső felén kialakult cellulit csökkentésére és eltávolítására fejlesztették ki az eljárást. Ezen felül alkalmas a felkar, valamint a deréktáj megereszkedett bőrének feszesítésére is.

Mi érezhető a kezelés alatt?

A vákuumos fejekkel végzett kezelés intenzív masszázsérzetet kelt. A rádiófrekvenciás kezelőfej alkalmazásánál pedig kellemes melegérzet alakul ki a kezelt területen.

Mire számíthat a kezelést követően?

A szöveti elváltozások hatására kialakult narancsbőr kisimul, selymesebb tapintású lesz. A centiméterekben mérhető változásnak köszönhetően alakja karcsúbbá, vonalai finomabbá válnak. A kezelések eredménye egyénileg eltérő.

Meddig tart egy kezelés?

Átlagosan egy kezelés 60-80  percig tart. A kezelés során a problémás testrészre jobban koncentrálunk, de az általános vérkeringés és nyirokkeringés elősegítése érdekében más testrészekre is kellő időt szakítunk.

Mikor múlik el az eredmény?

Az életstílustól, kortól és hormonális változásoktól függően néhány hónaptól akár évekig tarthat. A teljes program lezajlása után havi egy-két karbantartó kezelés ajánlott.

A kezelés helyettesíti a fogyókúrát és a tornát?

Nem. A kezelések alatt megfelelő diéta és mozgás ajánlott. Ezek elősegítik a kezelés eredményességét!

A kezelés férfiakon is segít?

Természetesen. A problémás területeken,  mint pl. az „úszógumi”  nagyon látványos eredményt lehet elérni.

Ha terhes vagyok vagy még szoptatok, akkor is igénybe vehetem a kezelést?

A terhesség és a szoptatás ideje alatt a kezelés NEM ajánlott.

Van valamilyen mellékhatása?

Fokozottabb vizeletürítés, esetleg a vizelet sötétebbé válása előfordulhat a méregtelenítés mellékhatásaként!

 

 

Árak

Bérletek árai

Testkezelés 4 alkalommal + 1 alkalom ingyen              48.000 Ft

Testkezelés 8 alkalommal + 2 alkalom ingyen              96.000 Ft

Próbakezelés és 1 alkalom fenntartó kezelés                  9.000 Ft

 

Akciós árak

március 31-ig:

 

Testkezelés 4 alkalommal                                 30.000 Ft

Testkezelés 8 alkalommal                                 60.000 Ft

Próbakezelés és 1 alkalom fenntertó kezelés       6.000 Ft

 

Elérhetőség:

Bieder Renáta   kozmetikus

+36-20-5810930

Páva Magic  Szépségszalon

Budapest, IX. ker. Páva utca 19.

2

 

Asztali nézet